Cepti dārzeņi ar cūkgaļu

4 1
Cepti dārzeņi ar cūkgaļu
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 500 g cūkgaļas lāpstiņas
  • 200 g tomātu
  • 2 nelieli cukīni vai jaunie kabači
  • 1 vidējs baklažāns
  • 3 ēd. k. olīveļļas
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • Timiāns
  • Malti melnie pipari
  • Sāls

Pagatavošana

40 min.
  1. Cūkgaļu sagriež vidēja izmēra gabaliņos un uz pannas apcep līdz nedaudz brūni. Cepšanas procesa beigās pievieno sāli, piparus un sasmalcinātu ķiploku.
  2. Nemizotus baklažānus un cukini gareniski sagriež 3-4 mm biezās ripiņās vai pusripiņās. Tomātus sagriež šķēlēs vai daiviņās - tas pēc paša ieskatiem. Dārzeņus var pārkaisīt ar sāli un pipariem pēc katra vēlmēm.
  3. Cepeštraukā ielej olīveļļu. Traukā ievieto sagatavotos dārzeņus un sacepto gaļu - samaisa. Pievieno nedaudz timiāna - der gan svaigs, gan kaltēts.
  4. Dārzeņus ar gaļu liek 220 grādu karstā cepeškrāsnī un cep 20 minūtes, līdz dārzeņi gatavi.
    Pasniedz siltus, dekorējot ar svaigu timiānu.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni