Gulašzupa 2

5 1

Sastāvdaļas

  • Gulašzupa
  • Darbs piņķerīgs, bet rezultāts ar izsmalcinātu garšu pārsteigs jubkuru. Lielisks paēdiens vasarā dārza svētkos, kad to var gatavot kopā ar viesiem

Pagatavošana

120 min.
  1. Pašās beigās, pareizās krāsas un garšas iegūšanai, pievieno pievieno Ungārijā nopērkamu gulaškrēmu. Zupai jābūt kā šķidram sautējumam. Klāt piedzer biezu, tumīgu sarkanvīnu.
  2. Darbs piņķerīgs, bet rezultāts ar izsmalcinātu garšu pārsteigs jubkuru. Lielisks paēdiens vasarā dārza svētkos, kad to var gatavot kopā ar viesiem.

Komentāri

Elvis 2013. gada 5. jūnijs 22:43
Ja kaads brauc uz Ungariju pakker paaris pacinnas izcilo gulashkreemu, lai citi arii var zupinnu paeest..:))
Pers 2012. gada 9. aprīlis 23:28
Iegust 10 litrus zupu. Es tiko uzvariju
:)
Trusis 2012. gada 20. janvāris 13:54
Kādam apjomam šī recepte ir norādīta? 2 kg gaļas un 1 kg kartupeļu - tas ir tieši 22 cilvēkiem?
Es, protams, proporcijas izrēķināšu, bet pie šāda apjoma prasītos saprast, cik litru zupas tādā veidā var iegūt.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas