Cepta ķimeņu siera uzkoda

5 1

Sastāvdaļas

  • Ķimeņu siers ( pēc iespējas liesāks)
  • Eļļa
  • Krējums
  • Majonēze
  • Ķiploks
  • Vegeta
  • Zaļumi ( dilles,pētersīļi,baziliks)

Pagatavošana

10 min.
  1. Sieru sagriež apmēram 8 - 10 cm pirksta biezuma standziņās un eļļā apcep brūnas.
  2. Pēc sacepšanas ieteicams uzlikt uz salvetēm, lai nosūcās liekā eļļa.
  3. Krējumu un majonēzi ņem vienādās daļās, pēc garšas pieliek Vegetu ,kārtīgi izmaisa un pieliek sīki sagrieztus zaļumus un caur spiedi izspiestu ķiploku.
  4. Zaļumu un ķiploku daudzums katras saimnieces ziņā.
  5. Ēdot sieru pamērčē mērcītē.
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas