Saldā klimpu zupa ar āboliem

5 1

Sastāvdaļas

  • 8 vidēja lieluma āboli
  • Milti
  • 1 ola
  • Malts kanēlis
  • Cukurs
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Ābolus nomizo, izņem serdes un sagriež vidēji plānās šķēlītēs.
  2. Sagatavo klimpu mīklu:1 olu, miltus un nedaudz ūdeni sajauc viendabīgā, stingrā masā.Pievieno nedaudz cukuru un sāli.
  3. Liek vārīties katlā ūdeni ar ābolu šķēlītēm.Kad ūdens sācis vārīties un āboli kļuvuši mīksti, ņem mazo karotīti un gremdē iekšā nalielas mīklas klimpiņas.Pievieno cukuru (atkarībā no tā cik saldi ir āboli un cik salds garšo) un kanēli.
  4. Kad klimpas uzpeldējušas,beidz vārīt un ļauj tklimpu zupai ievilkties!
  5. Ēst var gan siltu, gan aukstu.Garšigi ir, ja pieēd klāt baltmaizīti (ar vai bez sviesta).
  6. :) :) :)

Komentāri

deadhead 2017. gada 19. novembris 01:25
Par cik shodien ir 18 Nov., gribejas likt galdaa Latvieshu maltiiti. Pagatavojam galas salatus un sho gardo deserta klimpju zupinu, kuru pasniedzu aukstu ar nedaudz putu krejumu pa virsu.. loti, loti Garda, vienkarsha zupina!!! Paldies! For sure gatavosim biezhi!!! Pashlaik te ASV iistais abolu laiks, daudz dazadas skirnes veikalos, buus namiigi sho zupinu gatavot izmantojot kadas 4, 5 dazadas abolu skirnas!!! Priecigu 18.Novembri visiem Latvijaa!!!
Elins 2015. gada 5. oktobris 16:20
diezgan gardi!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni