Rīsu beizputra ķirbī

4 1

Sastāvdaļas

  • Ķirbis
  • 1 gl rīsu
  • 5 gl rozīņu un žāvētu aprikožu
  • 2 ēdk medus
  • Nedaudz piena vai saldā krējuma

Pagatavošana

1 min.
  1. Nelielam ķirbim nogriž virspusi. Ar karoti rūpīgi izgrebj sienas.
  2. Iegūtā podiņā ieber 1 gl labi noskalotu rīsu, un pus glāzi rozīņu un žāvētas aprikozes.
  3. Samaisa, uzliek "vāciņu" un liek labi sakarsētā cepeškrāsnī. Cepšanas procesā pievieno neadudz pienai vai saldā krējuma. ūdeni liet nevajag, pietiks ar ķirbja sulu. Gatavošanas beigās ielej 2 ēdk medus.
  4. Pasniedz podiņā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti