Gaļa uz iesma vasaras bohēmai

3 1
Kolekcijas: Grila ēdienu

Sastāvdaļas

  • Jēra, cūkas, liellopa vai broilera fileja
  • Jāņogas
  • Ķiploki
  • Sīpoli
  • Dilles
  • Kaperi
  • Sausais baltvīns vai sarkanvīns
  • Olīveļļa
  • Sāls
  • Pipari (dažādi)

Pagatavošana

60 min.
  1. Gaļu sagriež nelielos gabaliņos, marinē saspaidītās jāņogās, kam pievienotas pārējās sastāvdaļas, izņemot vīnu un sāli ar pipariem. Gaļu sagatavo īsi pirms grilēšanas, marinē, kamēr kuras grils. Kad ogles izdegušas un gaļa sadurta uz iesmiem, gaļu devīgi pārlej ar vīnu, apber ar pipariem un sāli un grilē līdz gatavībai. Pasniedz ar vīnu un sieru pēc izvēles.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni