Pupiņu salāti ar balzama vīna etiķi

4 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 4 personām
  • 400 g konservētu brūno pupiņu
  • 400 g konservētu balto pupiņu
  • 200 g saldētu pākšu pupiņu
  • 5 ēd.k. olīveļļas
  • 3 ēd.k. balzama vīna etiķa
  • 2 tējk. sinepju
  • Sāls, melnie pipari
  • 1 mazs sarkans sīpols
  • 3 ed.k. sasmalcinātu pētersīļu

Pagatavošana

15 min.
  1. notecināt konservētās pupiņas. pākšu pupiņas atkausē un ieslīpi iegriež.
  2. visas pupiņas liek bļodā un samaisa.
  3. Gatavo mērci no eļļas, balzama vīna etiķa, sinepēm, sāls un pipariem.
  4. sagatavoto mērci pārlej pupiņām. atstāj uz 15 min ievilkties.
  5. salātiem pievieno sasmalcinātu sīpolu un pētersīļus. samaisa.
  6. pupiņu salātus pasniedz ar grauzdētu maizi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti