Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Charouce

Charouce- franču siers. Ja cenšaties iztēloties Charouce, iedomājieties Brie sieru, jo abi šie ir mīksti un taukus daudz saturoši govs piena sieri ar baltu, ēdamu mizu. Tomēr starp šiem abiem sieriem ir arī atšķirības: Charouce jūs varat baudīt jebkurā gatavības stadijā, līdz ar to atklājot sev daudzas interesantas garšas nianses. Jauns Charouce ir ciets un kārtains, ar mazliet skābenu garšu, savukārt gatavākie sieri – mīkstāki un staipīgāki, ar sulīgu garšu un sēnēm līdzīgu aromātu. Pasniedziet Charouce kopā ar glāzi rozā šampanieša, kā arī ar Burgundijas vai Chablis vīniem. Gatavu Charouce parasti ēd ar karoti vai arī uz pumperniķeļa un pilngraudu maizes.

www.irlaiks.lv

Atpakaļ