Padomi | 4. jūnijs 10:17Kāpēc biezpiena plācenīši uz pannas izjūk, ir cieti vai zaudē formu?10 izplatītākās kļūdas
Padomi | 22. maijs 08:42Sastāvdaļa, kas jāpievieno kotletēm, lai tās būtu īpaši sulīgas un gardas (2)
Padomi | 20. maijs 13:27Pasaules bišu dienā atgādinām: kur un kā pareizi uzglabāt Vinnija Pūka gardumu jeb medu?
Padomi | 13. maijs 10:03Cepeškrāsns apakšējais, vidējais un augšējais līmenis. Kur gatavot?Neesi jaunākās cepeškrāsns īpašnieks?
Padomi | 30. aprīlis 00:03Kurā brīdī kartupeļiem pievienot sāli un kā tos pareizi gatavot, neizkūpinot gaisā uzturvielas
Padomi | 25. aprīlis 11:57Lāčpurns ir delikatese, bisīte – indīga. Kā atpazīt ēdamās pavasara sēnes?Skaidro mikoloģe Inita Dāniele
Padomi | 20. aprīlis 11:25Lai sparģeļu laiks izbaudāms: kā pareizi atbrīvoties no koksnainās kāta daļas? (1)
4 fotoPadomi | 14. aprīlis 08:03Lieldienu olas košas kā varavīksne un gatavas dažu minūšu laikā. Kā? Skatīties galeriju