Pk, 19.04.2024.
Laika ziņas
Horoskopi
Komanda
Reklāma
Noteikumi
Par TVNET+
Ziņas
Latvijā
Ārvalstīs
Viedokļi
Satiksme
Kriminālziņas
TVNET+
Sports
Basketbols
Motoru sports
Futbols
Cīņas sports
Hokejs
Vieglatlētika
Teniss
Citi sporta veidi
Financenet
Finanšu ziņas
TechBiz
Komentāri
Sejas
Slavenības
Kultūra
Šovbizness
Planēta
Atklājumi
Ceļojumi
Kosmoss
Klimats
Vēsture
Egoiste
Attiecības
Pieredzes
Laiks sev
Mode
Auto
Auto jaunumi
Ceļš un likums
Ceļmalas stāsti
Motocikli
Garāža
Receptes
Recepšu izlases
Padomi
Recepšu kolekcijas
Interesanti
Fotoreceptes
Apollo
RUS
Padomi
Recepšu izlases
Interesanti
Recepšu kolekcijas
Fotoreceptes
Vārdnīca
Mans profils
Meklēt recepti
Filtri
Visas receptes
Pievienot recepti
Padomi
Padomi
Kas jādara pirms sparģeļu gatavošanas, lai beigās nav jāgrauž koksnains dārzenis?
(1)
Padomi
Silikona formiņas nav labākā izvēle cepšanai. Kāpēc?
Padomi
Lāčpurns ir delikatese, bisīte – indīga. Kā atpazīt ēdamās pavasara sēnes?
Padomi
Kā parocīgi sasaldēt nelielus sviesta gabaliņus?
Padomi
10 populāri apgalvojumi no kulinārijas pasaules: patiesības vai tomēr mīti?
Padomi
Kā panēt dažādus produktus, lai rokas nav aplipušas ar olu un miltu ķēpu?
Padomi
10 vērtīgi zaļumi, kurus pavasarī iekļaut ēdienkartē
Padomi
Jācep kūka, bet beidzies cepampapīrs? Šefpavārs Jansons dalās ar noderīgu knifu
Padomi
Ko ēst brokastīs, lai vēders neburkšķ jau pirms pusdienām?
Padomi
"Michelin" cienīgi: latviskā versija maizes iemērkšanai olīveļļā un balzametiķī
Padomi
Šefpavārs Kristaps Sīlis norāda, kam pievērst uzmanību, iegādājoties sparģeļus
Padomi
Šefpavārs Māris Jansons iesaka: izcila trīs sastāvdaļu omlete
Padomi
Košākās Lieldienu olas: atrodi sev tīkamāko krāsošanas metodi
(1)
Padomi
Raibas un dažādos toņos: kā krāsot olas "Karkade" tējā
Padomi
Šefpavāra Raimonda Zommera ieteikumi visstiprākajām olām
Padomi
Eleganti: mirdzošās Lieldienu olas
Padomi
Video
Burbuļojoši: olas krāsotas pārtikas krāsvielās, sodā un etiķī
Padomi
Folijas metode: ātrākais olu krāsošanas veids sliņķiem
Padomi
Krāsot olas sīpolu mizās vai sarkanajā kāpostā? Abos reizē!
Padomi
Video
Koši zaļas Lieldienu olas un tikai dabīgas izejvielas
Padomi
Kāpēc neizdodas saputot olu baltumus? Populārākās kļūdas
Padomi
Šefpavārs Māris Jansons atklāj ideālās mannas putras proporcijas
Padomi
Lasis un forele – kāda atšķirība, vērtējot kulinārās īpašības? Atklāj šefpavārs Ladigs
Padomi
Pasakaini zilas Lieldienu olas: lai koši svētki!
(2)
Padomi
Kā pareizi sagatavot želatīnu izmantošanai?
Padomi
Video
Maigos toņos tērptas Lieldienu olas
Padomi
Video
Kā olas pirms krāsošanas atbrīvot no marķējuma?
Padomi
Rīvmaize grauzdiņu vietā: tie paši, bet mazliet citi Cēzara salāti
Padomi
Cepsi steiku? Noderīgi padomi no šefpavāra Raimonda Zommera
Padomi
Kāpēc sīpolus nav ieteicams uzglabāt ledusskapī?
Padomi
Ola-milti vai milti-ola? Gatavotāji dalās savos karbonāžu panēšanas knifos
Padomi
Vienkāršs triks, kas ļaus viegli sagriezt jēlu gaļu eleganti vienādās šķēlēs
Padomi
Karaliskas vēlās brokastis: 12 receptes garšīgām brīvdienām
Padomi
Kāpēc karbonādes šķēle cepoties saritinās, un kā to labot?
Padomi
Kā uzlabot rozīņu garšu, pirms tās izmanto dažādu ēdienu gatavošanā?
Padomi
Ko iesākt, ja brokastot nav laika? 12 varianti līdzņemšanai
(2)
Padomi
"Klidziņas" bijušās pavāres atklāj leģendāro kupātu recepti un noslēpumus
Padomi
Karstā ūdenī ne: šefpavārs Kristaps Sīlis skaidro, kā pareizi atlaidināt saldētus produktus
Padomi
Pirmie pavasara zaļumi uz palodzes: audzējam paši savus lociņus
Padomi
Kāpēc pirms cepšanas kartupeļus izpeldināt ledainā ūdenī ar sāli?
Uz augšu