Sākums > Receptes > Uzkodas

Jēra gaļa pitas maizē

2006. gada 3. jūlijs
Foto: Daumants Bērziņš
Pagatavošana
1 min
1. Gaļu sagriež stienīšos.
2. Saveido marinādi no citrona sulas, olīveļļas, sasmalcinātiem ķiplokiem oregano/ timiāna , sāls, pipariem un(varbūt) nedaudz baltvīna.
3. Ģaļu ieliek marinādē vēsumā, vismaz uz 4 stundām.
4. Tad grilē, kamēr redzamas pirmās apcepšanās pazīmes :) pārcept nedrīkst!
5. Pitas maizi ieziež ar olīveļļu un piepilda ar gaļiņu , Tzatziki mērcīti, sīpoliem, tomātiņiem un varbūt vēl citiem zaļumiem, turpat uz grila pasilda :) un- Pasniedz galdā!
Uz augšu