Sastāvdaļas
- 500 g apelsīnu
- 700 g aveņu
- 1200 g cukura
- Apelsīnus applaucē, sagriež plānās šķēlēs, sajauc ar puskg cukuru un 12 stundas ļauj ievilkties.
- Iztīrītas ogas samaisa ar atlikušo cukuru, 1,5 stundas patur un samaisa ar apelsīniem.
- Karsē, līdz uzvārās un vāra 10 minūtes.
- Karstas lej izkarsētās burkās.
Pievienot komentāru
Konservējumi
Seko Receptes.lv
Instagram
Recepšu izlases

Daudzveidīgām brokastīm: receptes ar vārītām olām

Gatavs ballītei? Izcilas picas perfektai piektdienai!

Kā smaržo ziema? Pēc kanēļa! 12 iedvesmojošas receptes

Veģetāras zupas gavēņa laikam - 12 receptes iedvesmai
Sezonālās receptes
Jaunumi
Jaunākās receptes
Nedēļas skatītākās receptes
-
Riekstu pīne
2843 skatījumi -
Labākā soļanka
2255 skatījumi -
Adventes tiramisu
2080 skatījumi -
Pildītie cannelloni ar malto gaļu
1841 skatījumi -
Ātrās kartupeļu pankūkas
1755 skatījumi -
Mammas kotletes
1658 skatījumi -
Skābā krējuma krēms
1638 skatījumi -
Tradicionāla siļķe kažokā
1476 skatījumi
Komentāri