Rabarberu un žāvēto augļu kompots

Sastāvdaļas

  • 250 g rabarberu
  • 100 g žāvētu augļu
  • 150 g cukura
  • 500 g ūdens

Pagatavošana

1 min.
  1. Notīrītus, kubveida gabaliņos sagrieztus rabarberus pārkaisa ar pusi paredzētā cukura daudzuma un ļauj ievilkties 3-4 stundas, lai tie vārot neizjuktu.
  2. Žāvētos augļus nomazgā, liek vērdošā ūdenī un vāra gatavus, pievieno atlikušo cukuru, rabarberus un vāra, līdz tie mīksti.
  3. Garšas uzlabošanai var pielikt citronu miziņu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Dzērieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi