Jēra gaļas šašliks medus marinādē ar sēnēm un tomātiem

Kolekcijas: Grila ēdienu

Sastāvdaļas

  • Jēra gaļa 1 kg
  • Sēnes - visu veidu beciņas bet var jau arī tos pašus šampinjonus - 20 gab
  • Sīpoli- 4 gab
  • Tomāti- 4 gab
  • Citronu sula, (no 2 citroniem)
  • Medus- pusglāze/glāze
  • Sāls, malti melnie pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sagriež kubiciņos, sēnes nomazgā,
  2. tomātus un sīpolus sagriež šķēlītēs- ne pārāk plānās,
  3. marinādei sajauc citronu sulu ar medu un pusglāzi vārīta ūdens
  4. tad marinādē saliek gaļas gabaliņus un bieži apmaisot marinē pusstundu.
  5. Tad uz iesma pamīšus ver gabaliņu gaļas, tomāta ripiņu, atkal gaļas gabaliņu, tad sēnes pusīti, tad gaļu, tad sīpola riņķīti, tad atkārto no sākuma, kamēr iesms pilns :)
  6. Iesmiņus vēlreiz pārslaka ar palikušo marinādi , pasāla, iepiparo.
  7. Cep līdz gatavībai, cepšamas laikā var apslacīt ar vēl palikušo marinādi :) Pasniedz ar rīsiem, zaļumiem pēc izvēles- Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi