Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Jēra gaļas šašliks medus marinādē ar sēnēm un tomātiem

2006. gada 2. jūlijs
Foto: Daumants Bērziņš
Pagatavošana
1 min
1. Gaļu sagriež kubiciņos, sēnes nomazgā,
2. tomātus un sīpolus sagriež šķēlītēs- ne pārāk plānās,
3. marinādei sajauc citronu sulu ar medu un pusglāzi vārīta ūdens
4. tad marinādē saliek gaļas gabaliņus un bieži apmaisot marinē pusstundu.
5. Tad uz iesma pamīšus ver gabaliņu gaļas, tomāta ripiņu, atkal gaļas gabaliņu, tad sēnes pusīti, tad gaļu, tad sīpola riņķīti, tad atkārto no sākuma, kamēr iesms pilns :)
6. Iesmiņus vēlreiz pārslaka ar palikušo marinādi , pasāla, iepiparo.
7. Cep līdz gatavībai, cepšamas laikā var apslacīt ar vēl palikušo marinādi :) Pasniedz ar rīsiem, zaļumiem pēc izvēles- Labu apetīti!
Uz augšu