Viltotie nēģi

2006. gada 1. jūlijs
Foto: Vizbulite Boltjanska
Pagatavošana
1 min
1. Palielas reņģes iztīra no asakām un atver.Vienu reņģes iekšpusi apsmērē ar nepilnu tējkaroti sinepju, uzkaisa sāls,cukura un malto piparu maisījumu.Virsū liek otru plakano reņģi (atvērtu) ar muguru uz augšu.
2. Abas pusītes kopā apviļā miltos un cep no abām pusēm līdz paliek brūnas.
3. Sagatavo želeju.
4. Uzbriedina želatīnu 0.5 l ūdenī, uzkarsē līdz vārīšanas temperatūrai.Pēc garšas pievieno "Vegetu", cukuru, etiķi.Kad nedaudz atdzisis- pārlej zivīm.
5. Liek vēsā vietā līdz veidojas želeja.
6. Labu apetīti!
Uz augšu