Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Liellopa gaļa sīpolu,siera,majonēzes kažokā

2006. gada 1. jūlijs
Foto: Mudīte Dombrovska
Pagatavošana
60 min
1. liellopa gaļu sagriež gabaliņos un sajauc ar sāli un pipariem, liek uz pannas, kuru var likt cepeškrāsnī.
2. sīpolus sagriež un pārkaisa vienmērīgi pār gaļu(sajaukt nevajag)
3. sarīvē sieru un pārkaisa virs sīpoliem
4. sajauc majonēzi ar krējumu un pārlej visam pāri, izlīdzina, lai ir visur vienāds pārklājums.
5. garšīgāk ir tad, ja ļauj šādi sagatavotai gaļai kāda pāris stundas pastāvēt un samarinēties.
6. tad liek cepeškrāsnī uz apm.1 h, pasniedz ae vārītiem rīsiem un tomātu mērci.
Uz augšu