Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Liellopa gaļa sīpolu,siera,majonēzes kažokā

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg lielopa gaļas mīkstums
  • 2 -3 palieli sīpoli
  • 300 g holandes siers
  • 300 g majonēzes(kam garšo, var pikantāku)
  • 200 g skābs krējums
  • Sāls
  • Smalkie pipari
  • Rīsi
  • Tomātu mērce
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. liellopa gaļu sagriež gabaliņos un sajauc ar sāli un pipariem, liek uz pannas, kuru var likt cepeškrāsnī.
  2. sīpolus sagriež un pārkaisa vienmērīgi pār gaļu(sajaukt nevajag)
  3. sarīvē sieru un pārkaisa virs sīpoliem
  4. sajauc majonēzi ar krējumu un pārlej visam pāri, izlīdzina, lai ir visur vienāds pārklājums.
  5. garšīgāk ir tad, ja ļauj šādi sagatavotai gaļai kāda pāris stundas pastāvēt un samarinēties.
  6. tad liek cepeškrāsnī uz apm.1 h, pasniedz ae vārītiem rīsiem un tomātu mērci.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Asie halapenjo pipari ar prošuto un krēmsieru

Asie halapenjo pipari ar prošuto un krēmsieru

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas