Zivs galerts

Sastāvdaļas

  • 1 kg zandarts
  • Liels burkāns
  • Liels sīpols
  • Pētersīļu sakne
  • Puse selerijas sakne
  • 1 ēd.k. želantīns
  • Var izmantot arī pētersīļu un seleriju garšvielu pulveri

Pagatavošana

1 min.
  1. Burkānu, pētersīļa un selerijas sakni samaļ gaļas mašīn'.
  2. Vāra 1,5 l ūdens.
  3. Kad saknes mīkstas, pievieno samaltu zivi un vāra 15 minūtes.
  4. Pievieno sīki sagrieztu sīpolu un uzbriedinātu želantīnu, noņem no uguns.
  5. Lej trauciņos.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi