Vistas fileja salsdkrējuma mēcē

Sastāvdaļas

  • 1 kg vistas fileja
  • 200 gr siers
  • 1 paciņa saldais krējums
  • Garšvielas

Pagatavošana

30 min.
  1. Plānās šķēlītēs sagriež vistas fileju (tā, lai tajās varētu ietīt sarīvēto sieru). Sarīvē sieru uz rupjās rīve. Pēc tam sasmērē vistas filejas sķēlītes ar garšvielām, ietin tajās sarīvēto sieru un liek uz pannas nedaudz apcepties. Gabaliņiem nav jābūt brūniem. Kad visi bagaliņi ir apcepti, pielej klāt saldo krējumu un minūtes 5 pasautē. Piedevas: vislabāk ar šo ēdienu garšo rīsi, bet varī arī citas piedevas (kartupeļi, griķi utt.).

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi