Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Austrumu gaļas veltnīši chili mērcē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 600 g maltas gaļas
  • 1 burciņa oriental chili mērces
  • 1 liels sīpols
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 2 tējk. paprikas pulvera
  • 1 ola
  • Sāls
  • 4 porcijām rīsi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sasmalcina sīpolu un ķiploku daiviņas, cep sviestā uz lēnas uguns.
  2. Samaisa malto gaļu, sīpolu, garšvielas un olu vienmērīgā mīklā, veido iegarenus čiekurveidīgus veltnīšus.
  3. Novieto tos uz krāsns restes un cep 275 grādu temperatūrā 10 minūtes.
  4. Apgroza pēc 5 minūtēm, lai tie apbrūninātos no visām pusēm.
  5. Tieši pirms gaļas veltnīšu gatavošanās katliņā sakarsē vienu burciņu mērces.
  6. Uzlej karstu mērci uz šķīvja, ieliek tajā gaļas veltnīšus un mazliet apkaisa ar pētersīļu zaļumiem.
  7. Pasniedz kopā ar rīsiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas