Vista curry mērcē

Sastāvdaļas

  • 4 vistas krūts gabali
  • 1 burciņa Indonesian curry mērces
  • 4 porcijas rīsu

Pagatavošana

1 min.
  1. Vistas gabalus vāra mazsālītā ūdenī mīkstus un pēc tam atdzesē.
  2. Sagriež gaļi 2 cm biezās šķēlēs.
  3. Pievieno burciņu mērces un uzkarsē.
  4. Novieto rīsus riņķveigīgi uz šķīvja un vistu kopā ar mērci liek vidū.
  5. Bagātīgi apkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi