Pildīta kartupeļu kūka

Sastāvdaļas

  • Mīkla
  • 250 g aukstu vārītu kartupeļu
  • 500 g kviešu miltu
  • Puspac. cepamā pulvera
  • 50 g kausētu tauku
  • 2 olu dzeltenumi
  • Sāls
  • Nedaudz piena
  • 1 olbaltums
  • Pildījums
  • 400 g ceptas putnu gaļas
  • 1 sīpols
  • 50 g sviests
  • Sāls
  • Pipari
  • Šķipsniņa garšvielu maisījums
  • 2 olas

Pagatavošana

1 min.
  1. Vārītos kartupeļus samaļ, sajauc ar miltiem un cepamo pulveri, pievieno izkausētus taukus, olu dzel;tenumus, sāli un pienu.
  2. Samīca visu viendabīgā mīklā.
  3. Putnu gaļu sagriež kubiņos.
  4. Sīpolu sasmalcina un sviestā mazliet apcep, pievieno sagriezto gaļu, garšvielas.
  5. Atdzesē un sajauc ar olām.
  6. Formu ietauko ar sviestu.
  7. Mīklu sadala divās daļās un izveltnē.
  8. Vienu ieklāj formā, uz tās, vienmērīgi izlīdzinot, liek gaļas pildījumu un pārsedz ar otro mīklas kārtu, piespiežot malas.
  9. Virspusē izdara starveida iegriezumus un pārziež ar olbaltumu.
  10. Cep iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā apmēram 30 minūtes zeltaini brūnu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi