Iebiezināta piena gardums

Sastāvdaļas

  • Buņdža vārīta iebiezināta piena(var arī pašam uzvārīt)
  • Buņdža nevārīta iebiezināta piena
  • Lielās vafeles(nopērkamas lielveikalos vai tirgū)
  • 150 gsviesta
  • Rieksti(dažādi,daudzums atkarīgs no pavāra un ēdāju vēlmēm)var arī žāvētos augļus

Pagatavošana

1 min.
  1. Bļodiņā sajauc abas buņdžiņas,pievieno izkausētu sviestu un kārtīgi samaisa,lai nav kunkuļu!!!Riekstus samaļ un pievieno masai.samaisa.ņem plākstnīti vafeles un smērē ar iegūto masu,tad liek otru plāstnīti un tāa turpina...(atkarībā cik lielu vēlās)beigās visu(gan malas,gan augšu)sasmērē ar to pašu masu!!izrotā ar to,kas garšo - augļi,rieksti,šokolādeu.tt.:))))atstāj uuz 1 - 2h ledusskapī!!!!!tad seko kulinārijas izvirtības:)))lai labi garšo:)))

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi