Bumbieru un kazeņu ievārījums

Sastāvdaļas

  • 600 g bumbieru
  • 200 g kazeņu
  • 1 citronu sula
  • ½ rīvētas citronu miziņas
  • 250 g cukura

Pagatavošana

1 min.
  1. Bumbierus nomizo, sadala četrās daļās, izņem sēklas un sagriež šķēlītēs, pārlej ar citronu sulu.
  2. Pievieno kazenes, rīvētu citronu miziņu, cukuru un atstāj uz 2 stundām.
  3. Tad masu uzkarsē un vāra 5 minūtes.
  4. Noņem no uguns, pamaisa vēl minūti.
  5. Izlej burkās, aizvāko un apgriež atrādi apmēram 15 minūtes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi