Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Tomātu marmelāde

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g gatavi tomāti
  • 3 ēd.k. ūdens
  • 2 tējk. citronu sulas
  • 1 gab. svaiga ingvera sakne
  • 400 g cukura
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Tomātus patur dažas minūtes verdošā ūdenī un nomizo miziņu.
  2. Tomātus pārgriež uz pusēm, liek katliņā, pievieno nedaudz ūdens, ingveru, citronu sulu.
  3. Vāra uz nelielas uguns, līdz tomēti pārvēršās biezenī.
  4. Pievieno cukuru un maisot vāra, kamēr cukurs izkūst.
  5. Vāra, līdz masa sāk sabiezēt.
  6. Marmelādi liek burkās, aizvāko.
  7. Ja marmelādi vēlās biezāku, var pievienot arī nedaudz želantīnu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skābenes bez sāls ziemai

Skābenes bez sāls ziemai

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas