Tomātu marmelāde

Sastāvdaļas

  • 500 g gatavi tomāti
  • 3 ēd.k. ūdens
  • 2 tējk. citronu sulas
  • 1 gab. svaiga ingvera sakne
  • 400 g cukura

Pagatavošana

1 min.
  1. Tomātus patur dažas minūtes verdošā ūdenī un nomizo miziņu.
  2. Tomātus pārgriež uz pusēm, liek katliņā, pievieno nedaudz ūdens, ingveru, citronu sulu.
  3. Vāra uz nelielas uguns, līdz tomēti pārvēršās biezenī.
  4. Pievieno cukuru un maisot vāra, kamēr cukurs izkūst.
  5. Vāra, līdz masa sāk sabiezēt.
  6. Marmelādi liek burkās, aizvāko.
  7. Ja marmelādi vēlās biezāku, var pievienot arī nedaudz želantīnu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi