Līdakas rulete ar šampinjoniem

Sastāvdaļas

  • 1.5 kg līdaka
  • 5 olu baltumi
  • 0.5 kg šampinjonu
  • 300 g svaigs lasis
  • 200 g salds krējums
  • 200 g sīpoli
  • Zivju buljons - lai pārsegtu ruleti
  • Rīvēts muskatrieksts
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Līdaku izšķidā.
  2. Ar asu nazi atdala no ādas mīkstumu, izņem sīkās asakas.
  3. Mīkstumu samaļ gaļas mašīnā, pievieno olas baltumus, saldu krējumu, muskatriekstu, sāli, piparus - sakuļ.
  4. Sakulto masu līdzenā kārtā izklāj uz līdakas ādas.
  5. Virsū liek plānās laša šķēlītes, un visas ruletes garumā izkārto ar sīpoliem saceptus šampinjonus.
  6. Ruleti uzmanīgi sarulē, ietin ar marlē, nosien ar kokvilnas diegu, liek verdošā zivju buljonā un uz lēnas uguns slēgtā katliņā turpina vārīt 20 minūtes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi