Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Līdakas rulete ar šampinjoniem

2006. gada 27. jūnijs
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
1 min
1. Līdaku izšķidā.
2. Ar asu nazi atdala no ādas mīkstumu, izņem sīkās asakas.
3. Mīkstumu samaļ gaļas mašīnā, pievieno olas baltumus, saldu krējumu, muskatriekstu, sāli, piparus - sakuļ.
4. Sakulto masu līdzenā kārtā izklāj uz līdakas ādas.
5. Virsū liek plānās laša šķēlītes, un visas ruletes garumā izkārto ar sīpoliem saceptus šampinjonus.
6. Ruleti uzmanīgi sarulē, ietin ar marlē, nosien ar kokvilnas diegu, liek verdošā zivju buljonā un uz lēnas uguns slēgtā katliņā turpina vārīt 20 minūtes.
Uz augšu