Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Sīpoli ar dillēm

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg mzu sīpolu
  • 1 l ūdens
  • 125 g sāls
  • ½ l galda etiķa
  • 5 -6 diļļu "lietussardziņi"
  • 2 ēd.k. cukura
  • 1 ēd.k. balto smaržīgo piparu (nemaltu)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Notīrītiem sīpoliem pārlej sālījumu un uz 48 stundām noliek vēsā vietā.
  2. Pēc tam sālījumu nolej, bet sīpolus sapilda burciņās.
  3. Uzvāra etiķi ar dillēm, cukuru un pipariem.
  4. Marinādi atdzesē un pārlej sīpoliem.
  5. Aizvākotos traukos glabā vēsā vietā.
  6. Šie konservi nebūs ilgi glabājami.
  7. Tos ieteicams pildīt nelielos traukos un turēt ledusskapī.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas