Kartupeļu mīkla picām

Sastāvdaļas

  • 200 g miltainu vārītu kartupeļu
  • Pa vienam timiānam
  • Estragonam
  • Majorāna zariņām Vai sausās garšvielas
  • 1 ola
  • Sāls
  • Muskatrieksts
  • Pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Nomizotus kartupeļus kopā ar garšvielām vāra mīkstus.
  2. Nokāstus samīca, pievieno olu dzekltenumus, piparus, sāli, rīvētu muskatriekstu.
  3. Saputo olubaltumus un iecilā kartupeļu biezenī.
  4. Formu ietauko ar eļļu, ieklāj tajā kartupeļu masu, izlīdzina, veidojot arī maliņas.
  5. Pirmo liek tomātu mērci (kečupu), kam pievieno sausās garšvielas, saspiestu ķiploku.
  6. Virsū kārto "salami"(vai jebkuru citu desu), tomātu šķēlītes, olīvas u.c.
  7. Visam pāri devīgi pārslaka eļļu, uzkaisa rīvētu sieru.
  8. Cep vidējā temperatūrā apmēram 30 minūtes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi