Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pikantie vistas stilbiņi

2006. gada 24. jūnijs
Foto: Gita Pizika
Pagatavošana
40 min
1. *Pannā uzkarsē eļļu un apcep stilbiņus brūnus
2. no visām pusēm.
3. *Apkaisa ar sāli un pipariem. Pievieno
4. sasmalcinātas ķiploka daiviņas.
5. *Stilbiņus liek zemā cepamā traukā.
6. *Trauku novieto cepeškrāsnī uz vidējā režģa
7. un cep 200C 10min.
8. *Sagatavo maisījumu no medus, ingvera un
9. rīvētām apelsīna miziņām. Pārlej stilbiņiem.
10. * Cep vēl 15min.
11. *Katliņā sajauc apelsīna sulu, sojas mērci un
12. kviešu miltus.
13. *Pievieno šķidrumu, kas palicis pāri no
14. izceptajiem stilbiņiem.
15. *Pēc garšas pievieno sāli un piparus. Noņem
16. katliņu no plīts un ieputo sviestu.
17. *Stilbiņus pasniedz ar mērci, vārītiem rīsiem
18. un dārzeņiem.
Uz augšu