Pikantie vistas stilbiņi

Sastāvdaļas

  • 1 ēd.k. augu eļļas
  • 4 vistu stilbiņi
  • 1 tējk. sāls, ¼tējk. malto piparu
  • 1 -2 ķiploku daiviņas
  • 4 ēd.k. medus
  • 2 ēd.k. svaiga, sarīvēta vai 1ēd.k. kaltēta ingvera
  • 1 ēd.k. rīvēta apelsīna miziņa
  • MĒRCE
  • Apm. 200g apelsīna sulas
  • 1 ēd.k. sojas mērces
  • 2 tējk. kviešu miltu
  • Apm. 100g cepeša buljona
  • 2 ēd.k. sviesta vai margarīna

Pagatavošana

40 min.
  1. *Pannā uzkarsē eļļu un apcep stilbiņus brūnus
  2. no visām pusēm.
  3. *Apkaisa ar sāli un pipariem. Pievieno
  4. sasmalcinātas ķiploka daiviņas.
  5. *Stilbiņus liek zemā cepamā traukā.
  6. *Trauku novieto cepeškrāsnī uz vidējā režģa
  7. un cep 200C 10min.
  8. *Sagatavo maisījumu no medus, ingvera un
  9. rīvētām apelsīna miziņām. Pārlej stilbiņiem.
  10. * Cep vēl 15min.
  11. *Katliņā sajauc apelsīna sulu, sojas mērci un
  12. kviešu miltus.
  13. *Pievieno šķidrumu, kas palicis pāri no
  14. izceptajiem stilbiņiem.
  15. *Pēc garšas pievieno sāli un piparus. Noņem
  16. katliņu no plīts un ieputo sviestu.
  17. *Stilbiņus pasniedz ar mērci, vārītiem rīsiem
  18. un dārzeņiem.

Komentāri

Modris Ģerms 2009. gada 24. maijs 20:35
Nu nezinu, nezinu, mani gan atrāva. Pēc tam podā bija tādi pikanti stilbiņi....

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi