Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Krāsnī cepta menca ar majonēzes jumtiņu

2006. gada 23. jūnijs
Foto: ginta kupše
Pagatavošana
40 min
1. Zivi kārto ieziestā cepamajā traukā( Vislabāk stikla). (Var izmantot arī paltusu vai kādu citu sausu zivi). Pārkaisa ar sāli, pipariem un dillēm. Pārklāj ar alumīnija folliju. Cep krāsnī 225 grādos 15- 20 minūtes. trauku izņem no krāsns, nolej radušos šķidrumu.
2. Saputo olas baltumu. Pievieno majonēzi un estragonu. Maisījumu pārlej zivīm. Cep 250 grādos, līdz maisījums iegūst skaistu krāsu. (Uzpūšas!!).
3. Paniedz ar vārītiem kartupeļiem un svaigu dārzeņu salātiem
4. Var gatavot arī mikroviļņu krāsnī, 8-10 min. uz 800 W, beigās vēlam ielikt cepeškrāsnī vai ieslēgt mikroviļņu krāsns grillu.
5. Garšo labi.
Uz augšu