Sākums > Receptes > Uzkodas

Marinēti puķkāposti ar ķimenēm

2006. gada 23. jūnijs
Foto: ginta kupše
Pagatavošana
30 min
1. Puķkāpostus sadala gabaliņos un vāra sālsūdenī, līdz tie kļūst mīksti. Notecina.
2. Puķkāpostus uzliek uz četriem šķīvjiem.
3. Izvāra olas. sasmalcina.
4. Sasmalcina ķimenes.(Kafijas dzirnaviņās).
5. Sagatavo mērci - sajauc eļļu, baltvīnu, pievieno sāli, melnos piparus, paprikas pulveri - pēc garšas. Mēci pārlej vēl uz siltiem puķkāpostiem.
6. Pārkaisa ar sasmalcinā'ajām ķimenēm, olu un pētersīļiem.
7. Laba uzkoda pirms siltā ēdiena.
8. Labu apetīti.
Uz augšu