Marinēti puķkāposti ar ķimenēm

Sastāvdaļas

  • 1 liels puķkāposts
  • 2 cieti vārītas olas
  • 1 tējkarote ķimeņu
  • 2 ēdamkarotes sasmalcinātu pētersīļu
  • 100 g eļļas
  • 2 ēd.k. baltvīna etiķa
  • Sāls
  • Melnie pipari
  • Paprikas pulveris

Pagatavošana

30 min.
  1. Puķkāpostus sadala gabaliņos un vāra sālsūdenī, līdz tie kļūst mīksti. Notecina.
  2. Puķkāpostus uzliek uz četriem šķīvjiem.
  3. Izvāra olas. sasmalcina.
  4. Sasmalcina ķimenes.(Kafijas dzirnaviņās).
  5. Sagatavo mērci - sajauc eļļu, baltvīnu, pievieno sāli, melnos piparus, paprikas pulveri - pēc garšas. Mēci pārlej vēl uz siltiem puķkāpostiem.
  6. Pārkaisa ar sasmalcinā'ajām ķimenēm, olu un pētersīļiem.
  7. Laba uzkoda pirms siltā ēdiena.
  8. Labu apetīti.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi