Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Marinēti puķkāposti ar ķimenēm

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 liels puķkāposts
  • 2 cieti vārītas olas
  • 1 tējkarote ķimeņu
  • 2 ēdamkarotes sasmalcinātu pētersīļu
  • 100 g eļļas
  • 2 ēd.k. baltvīna etiķa
  • Sāls
  • Melnie pipari
  • Paprikas pulveris
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Puķkāpostus sadala gabaliņos un vāra sālsūdenī, līdz tie kļūst mīksti. Notecina.
  2. Puķkāpostus uzliek uz četriem šķīvjiem.
  3. Izvāra olas. sasmalcina.
  4. Sasmalcina ķimenes.(Kafijas dzirnaviņās).
  5. Sagatavo mērci - sajauc eļļu, baltvīnu, pievieno sāli, melnos piparus, paprikas pulveri - pēc garšas. Mēci pārlej vēl uz siltiem puķkāpostiem.
  6. Pārkaisa ar sasmalcinā'ajām ķimenēm, olu un pētersīļiem.
  7. Laba uzkoda pirms siltā ēdiena.
  8. Labu apetīti.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas