Mīklas sagatavošana smalkmaizītēm

Sastāvdaļas

  • 1 glāze- kefīrs vai skābs krējums
  • 2 glāzes - milti
  • 1 tējkarote - soda, sāls pēc garšas
  • 1 glāze - cukurs
  • 2 gab. - olas
  • Nedaudz citrnskābe

Pagatavošana

20 min.
  1. Olas, kefīru, cukuru, sāli, citronskābi, sodu, to visu sagatavo traukā un samaisa.Tad pieliek miltus un visu kopā labi izmaisa. Mīkla pašķidra, liek ar karoti uz plāts. Saber pa virsu sagriestus rabarberus, vai ābolus un apkaisa ar kanēli.

Komentāri

Sigis 2012. gada 6. janvāris 20:34
Domāju, ka cukuru vajadzētu lietot pēc iespējas mazāk.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi