Dzeltenā jorgutu kūka

2006. gada 19. jūnijs
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
1 min
1. Sakult olas, līdz tās kļūsts gaišas.
2. Iejaukt medu.
3. Pievienojot jogurtu, vaniļas cukuru un maisīt, līdz masa kļūst krēmveidīga.
4. Samaisīt miltus, cepamo pulveri un sodu, pārliecinoties, lai soda un cepamais pulveris būtu labi samaisīts.
5. Lēnām iejaukt miltu maisījumu olu masā.
6. Mīklu cept 30-35 minūtes 120 grādu temperatūrā.
7. Tad 10 minūtes atdzesē un noņemt no pannas.
8. Pārklājumam:
9. Ar mikseri sakult visus komponentus.
10. Ja nepieciešams masas blīvumam, var pievienot pāris tējk. jogurta.
11. Ar sagatavoto masu pārklāj kūku.
Uz augšu