Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Dārzeņu groziņi

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 gl. vārītu kartupeļu masas
  • 1 ola
  • ½ gl. kviešu miltu
  • ½gl. kartupeļu cietes
  • 4 ēd.k. sviesta
  • Sāls
  • Pipari
  • Pildījumam
  • 1 gl. konservēto zaļo zirnīšu
  • 1 gl. sautētu burkānu
  • Ziedkāposti
  • Sviests
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Kartupeļu masu samaisa ar sakultu olu, izkausētu sviestu, sāli, pipariem, miltiem, cieti.
  2. Mīklu iespiež metāla veidnītēs, izklājot vienmērīgi veidnīšu iekšējās sienās.
  3. Groziņus cep sakarsētā krāsnī.
  4. Ja groziņus paredzēts pasniegt siltus, tad cepšanas beigu posmā tos pilda ar izsautētiem burkāniem, zirnīšiem, ziedkāpostiem un pārlaista ar sviestu.
  5. Groziņus ievieto atpakaļ cepeškrāsnī un pabeidz cepšanu.
  6. Aukstajam galdam groziņos var likt gan dārzeņus, gan dažādas pastētes, salātus.
  7. Groziņi noderīgi viesību pusdienām kā piedeva gaļas, zivju ēdieniem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Maigā gaileņu krēmzupa

Maigā gaileņu krēmzupa

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas