Dārzeņu groziņi

Sastāvdaļas

  • 2 gl. vārītu kartupeļu masas
  • 1 ola
  • ½ gl. kviešu miltu
  • ½gl. kartupeļu cietes
  • 4 ēd.k. sviesta
  • Sāls
  • Pipari
  • Pildījumam
  • 1 gl. konservēto zaļo zirnīšu
  • 1 gl. sautētu burkānu
  • Ziedkāposti
  • Sviests

Pagatavošana

1 min.
  1. Kartupeļu masu samaisa ar sakultu olu, izkausētu sviestu, sāli, pipariem, miltiem, cieti.
  2. Mīklu iespiež metāla veidnītēs, izklājot vienmērīgi veidnīšu iekšējās sienās.
  3. Groziņus cep sakarsētā krāsnī.
  4. Ja groziņus paredzēts pasniegt siltus, tad cepšanas beigu posmā tos pilda ar izsautētiem burkāniem, zirnīšiem, ziedkāpostiem un pārlaista ar sviestu.
  5. Groziņus ievieto atpakaļ cepeškrāsnī un pabeidz cepšanu.
  6. Aukstajam galdam groziņos var likt gan dārzeņus, gan dažādas pastētes, salātus.
  7. Groziņi noderīgi viesību pusdienām kā piedeva gaļas, zivju ēdieniem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi