Pankūkas ar biezpienu, saceptas

Sastāvdaļas

  • 250 g miltu
  • 250 g biezpiena
  • 3 olas
  • 50 g rozīnes
  • Šķipsniņa sāls
  • 250 g saldais krējums
  • Cukurs pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. No miltiem, 2 olām, sāls un 250 g ūdens pagatavo šķidru mīklu un sacep plānās pankūkas. Biezpienu saberž ar olu dzeltenumu, cukuru un rozīnēm. ar sagatavoto masu ieziež pankūkas un satin, liek ietaukotā veidnē. Pārlej ar saldo krējumu, augšā liek saputotu olbaltumu un cep cepeškrāsnī apmēram 30-45 min.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi