Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Šokolādes ķirbis cukura groziņā

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 gl. cukura
  • 2 /3 gl. ūdens
  • 2 tējk. galda etiķa
  • 200 g šokolādes
  • 1 kg. ķirbju kompota
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Cukuru, ūdeni, etiķi sajauc un maisot karsē, kamēr cukurs izkusis.
  2. Nemaisot vāra 15 minūtesvaļējā traukā, līdz masa kļūst gaiši brūna.
  3. Ja masa piliens ūdenī sastingst, tā ir gatava. Atdzesē, kamēr sāk biezēt.
  4. Izvēlās groziņām atbilstošu formu (vislabāk metāla bļodiņas) un ar koka karoti, tievā strūklā lejot cukura masu, veido groziņu.
  5. Stingrus ķirbjus kompota gabaliņus mērcē izkausētā šokolādē.
  6. Notecina lieko šokolādi un liek uz pergamenta atdzesēt.
  7. Šokolādes ķirbjus kārtocukura grozā un pasniedz ar putukrējumu.

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Plūmju kompots

Plūmju kompots

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas