Šokolādes ķirbis cukura groziņā

Sastāvdaļas

  • 2 gl. cukura
  • 2 /3 gl. ūdens
  • 2 tējk. galda etiķa
  • 200 g šokolādes
  • 1 kg. ķirbju kompota

Pagatavošana

1 min.
  1. Cukuru, ūdeni, etiķi sajauc un maisot karsē, kamēr cukurs izkusis.
  2. Nemaisot vāra 15 minūtesvaļējā traukā, līdz masa kļūst gaiši brūna.
  3. Ja masa piliens ūdenī sastingst, tā ir gatava. Atdzesē, kamēr sāk biezēt.
  4. Izvēlās groziņām atbilstošu formu (vislabāk metāla bļodiņas) un ar koka karoti, tievā strūklā lejot cukura masu, veido groziņu.
  5. Stingrus ķirbjus kompota gabaliņus mērcē izkausētā šokolādē.
  6. Notecina lieko šokolādi un liek uz pergamenta atdzesēt.
  7. Šokolādes ķirbjus kārtocukura grozā un pasniedz ar putukrējumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi