Siltā kartupeļu kūka

Sastāvdaļas

  • 3 gl. vārītu kartupeļu masas
  • Sāls
  • Pipari
  • 100 g margarīna vai sviests
  • 1 olas dzeltenums
  • 1 gl. miltu
  • Pildījumam
  • 1 gl. sasmalcinātu šķiņķa
  • 1 gl. rīvēta siera
  • 4 olas
  • 1 gl. salda krējuma
  • Zaļumi

Pagatavošana

1 min.
  1. Margarīnu ar olas dzeltenumu saputo, pievieno kartupeļu masu, sāli, piparus vai smalki samaltas ķimenes, miltus.
  2. Ar mīklu izklāj ietaukotas veidnes pamatni, sienas.
  3. Veidnē pilda šķiņķa, sieru, pārlej ar sakultām olām, garšvielu, krējuma un sasmalcinātus zaļumu misījumu.
  4. Cep cepeškrāsnī 30 minūtes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi