Kartupeļu kēkss

Sastāvdaļas

  • 150 g margarīna
  • 200 g cukura
  • 4 olas
  • Sāls
  • ½ citrona
  • ½ gl. piena
  • 1 gl. vārītu kartupeļu masas
  • 1 nža gals sodas
  • 1 gl. miltu
  • ½ gl. cietes
  • Augļi
  • Pūdercukurs

Pagatavošana

1 min.
  1. Margarīnu puto, pievienojot smalko cukuru, olas, citronam norīvētu dzelteno mziņu, sulu, kartupeļu masu, pārmaiņas pievieno pienu un izsijātus miltus, cieti.
  2. Iemaisa gabaliņos sagrieztus žāvētus augļus, plūmes, vai svaigu ābolu šķēlītes.
  3. Kēksa veidni ietauko, izkaisa ar miltiem liek mīklu un cep cepeškrāsnī ( apmēram 50. minūtes).
  4. Pēc tam izņemšana no krāsns kēksu brītiņu atstāj veidnē, tad izgāž, apkaisa ar pūdercukuru.
  5. Kēkss garšīgāks silts.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi