Kartupeļu cietes vafeles

Sastāvdaļas

  • 200 g margarīna
  • 200 g cukura
  • 3 olas
  • Sāls
  • Vaniļa
  • 250 g kartupeļu cietes
  • Taukvielas

Pagatavošana

1 min.
  1. Margarīnu saputo, pakāpeniski pievienojot cukuru un olas.
  2. Masā iemaisa vaniļu, kartupeļu cieti, mīklu atstāj uzbriešanai.
  3. Vafeļu pannu sakarsē, ar otiņu pārziež ar eļļu vai izkausētu sviestu, uzlej tik daudz mīklas lai, piespiežot vāku, tā nespiestos ārpus pannas.
  4. Sakarsētā pannā vafeles cep 1-2 minūtes.
  5. Kartupeļu cietes vafeles ilgi sagalabājās kraukšķīgas, tās nepadodās saveltnēšanai.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi