Kartupeļu un biezpiena biskvīts

Sastāvdaļas

  • 2 gl. vārītu kartupeļu msasa
  • 200 g biezpiena
  • 3 olas
  • 3 ēd.k. cukura
  • Citronu miziņa vai vanilīns
  • Taukvielas
  • ½ gl. miltu vai cietes

Pagatavošana

1 min.
  1. Kartupeļus un biezpienu samaisa, pieliek sarīvētu citronu miziņu vai vanilīnu.
  2. Olu dzeltenumus saputo ar cukuru.
  3. Olu baltumus saputo, pievienojot mazliet sāls.
  4. Saputotus olu dzeltenumus samaisa ar biezpienu, miltiem un kartupeļiem, iecilā olu baltumus, masu liek ietaukotā veidnē un cep , līdz mīkla nepielip iedurtam irbulim.
  5. Biskvītu pasniedz siltu vai atdzesētu ar augļu mērcēm, sulām vai pie tējas, kafijas.
  6. No biskvīta var veidot arī torti, starp plāksnēm ziežot augļu masu vai krēmu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi