Tītara mikslis

2007. gada 11. novembris
Foto: Maija Strode
Mēs esam iecienījuši tītara gaļu. Kokosriekstu piens piedod šim krāsainajam ēdienam dienvidniecisku dvesmu.
Pagatavošana
30 min
1. Gaļu sagriež strēmelītēs un sajauc ar garšvielām, liek cepties vokpannā.
2. Tad nokasa un rupji sarīvē burkānus un pievieno pannai.
3. Sagriež papriku un pievieno pannai.
4. Pupiņām nogiež galus, pārgriež uz pusēm un liek katliņā uz plīts vārīties (vāra kādas 5 min.).
5. Sagriež brokoli gabaliņos (ņem "ziediņus”) un liek katliņā uz plīts. Brokolim ļauj kādas 5 min pavārīties.
6. Pupiņas un brokoli pievieno pannai, turpina cept.
7. Sagriež šampinjonus un arī pievieno.
8. Beigas pārlej ar saldu krējumu un kokosa pienu..
9. Pasniez ar irdeniem rīsiem un diedzētiem kressalātiem. Kokosriektu piens piedod šim krāsainajam ēdienam dienvidniecisku dvesmu.
10. Labu apetīti!
Uz augšu