Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Tītara mikslis

Tītara mikslis

FOTO: Maija Strode

Mēs esam iecienījuši tītara gaļu. Kokosriekstu piens piedod šim krāsainajam ēdienam dienvidniecisku dvesmu.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 500 g tīitara filejas
  • 3 paprikas
  • 1 brokolis
  • 300 g šampinjonu
  • 400 g pākšu pupiņu
  • 3 burkāni
  • 100 ml saldā krējuma
  • 100 ml kokosa piena
  • Garsvielas
  • Karijs
  • Melnie pipari
  • Sāls
  • Eļļa pēc vajadzības cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Gaļu sagriež strēmelītēs un sajauc ar garšvielām, liek cepties vokpannā.
  2. Tad nokasa un rupji sarīvē burkānus un pievieno pannai.
  3. Sagriež papriku un pievieno pannai.
  4. Pupiņām nogiež galus, pārgriež uz pusēm un liek katliņā uz plīts vārīties (vāra kādas 5 min.).
  5. Sagriež brokoli gabaliņos (ņem "ziediņus”) un liek katliņā uz plīts. Brokolim ļauj kādas 5 min pavārīties.
  6. Pupiņas un brokoli pievieno pannai, turpina cept.
  7. Sagriež šampinjonus un arī pievieno.
  8. Beigas pārlej ar saldu krējumu un kokosa pienu..
  9. Pasniez ar irdeniem rīsiem un diedzētiem kressalātiem. Kokosriektu piens piedod šim krāsainajam ēdienam dienvidniecisku dvesmu.
  10. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ķirbja krēmzupa ar ingveru

Ķirbja krēmzupa ar ingveru

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas