Siļķe garšvielu un sarkanvīna marinādē

Sastāvdaļas

  • 4 -5 siļķu filejas
  • 1 liels sīpols
  • 200 ml sarkanvīna
  • 100 ml ābolu etiķa
  • 100 g cukura
  • 3 krustnagliņas
  • 2 lauru lapas
  • 1 tk. sinepju sēkliņu
  • 1 tk. smaržīgo piparu

Pagatavošana

45 min.
  1. Siļķes sgriež 3-4 cm platās šķēlītēs un kārto traukā ar vāku. Katliņā lej vīnu, etiķi, pievieno garšvielas un uzvāra. Atdzesē. Sīpolus sagriež gredzenos, pārklāj pār siļķu gabaliņiem. Visam pārlej jau atdzisušu marinādi. Lauj diennakti ievilkties. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem vai maizi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi