Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Rīvētu kartupeļu pīrādziņi ar gaļu

2006. gada 14. jūnijs
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
1 min
1. Sarīvētajiem kartupeļiem nospiež sulu.
2. Kartupeļiem pievieno olas dzeltenumu, sāli, 2 ēd.k. krējuma.
3. No pagatavotās mīklas veidop pīrādziņus ar gaļas, sasmalcināta speķa un sīpolu pildījumu.
4. Gatavos pīrādziņus apviļā miltos, sautējumā katlā sakarsē taukvielās, pīrādziņus apcep, katlam uzliek vāku un uz mazas liesmas pīrādziņus karsē.
5. Pēc 10 minūtēm pievieno krējumu un turpina sautēt, līdz tie pīrādziņi gatavi.
6. Pīrādziņus pasiedz mērcē, kurā tie sautējušies.
Uz augšu