Rīvētu kartupeļu pīrādziņi ar gaļu

Sastāvdaļas

  • 1 l rīvētu kartupeļu
  • 1 olas dzeltenums
  • 1 ½ gl. krējuma
  • Sāls
  • Milti
  • Pildījumam
  • 200 g maltas gaļas vai speķa
  • 1 sīpols
  • Pipari
  • Rīvmaize
  • Taukvielas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sarīvētajiem kartupeļiem nospiež sulu.
  2. Kartupeļiem pievieno olas dzeltenumu, sāli, 2 ēd.k. krējuma.
  3. No pagatavotās mīklas veidop pīrādziņus ar gaļas, sasmalcināta speķa un sīpolu pildījumu.
  4. Gatavos pīrādziņus apviļā miltos, sautējumā katlā sakarsē taukvielās, pīrādziņus apcep, katlam uzliek vāku un uz mazas liesmas pīrādziņus karsē.
  5. Pēc 10 minūtēm pievieno krējumu un turpina sautēt, līdz tie pīrādziņi gatavi.
  6. Pīrādziņus pasiedz mērcē, kurā tie sautējušies.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi