Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Kanēļkūciņas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 75 g margarīns
  • 300 g milti
  • 1 ola
  • ½ gl +3 ēdamkarotes cukurs
  • 4 tējkarotes cepamais pulveris
  • 1 tējkarote sāls
  • ½ gl ūdens
  • 2 tējkarotes kanēlis
  • 4 -5 ēdamkarotes rozīnes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Margarīnu izkausē.Miltus sajauc ar 2 ēdamkarotēm cukura,cepamo pulveri un sāli.Olu sakuļ un pievieno ūdenim,kurā jau iejauktas 2 ēdamkarotes izkausētais margarīns.Tad jauc visu kopā un labi samīca.Mīklu rullē taisnstūra veidā.Pārsmērē ar atlikušo(izkausēto)margarīnu.Samaisa rozīnes,½ glāzes cukuru un kanēli.Pārkaisa izrullētajai mīklai,satin veltnī.Liek ledusskapī,pēc 1 -1,5 st sagriež 2 cm biezās škēlēs.
  2. Pannu izklāj ar cepamo papīru,izkaisa ar cukuru(nedaudz) un liek sagrieztās šķēles(ar griezumu uz leju).Virspusīti pārkaisa ar cukura,kanēļa maisījumu.
  3. Cep kādas 20 -25 min.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Plūmju un šokolādes kūka

Plūmju un šokolādes kūka

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas