Napoleona cepumi

Sastāvdaļas

  • 100 g skābs krējums
  • 50 g cukura
  • 50 g mandeles vai citu riekstu
  • 1 gl. miltu
  • Citronu miziņa
  • Ola - pārziešanai

Pagatavošana

1 min.
  1. Krējumu sakuļ ar cukuru, pievieno maltus riekstus vai mandeles, pierīvē citronu miziņu, iemaisa miltus.
  2. Mīklu veltnē, izspiež cepumus pārziež ar olu , pārkaisa ar rupjiem kapātiem riekstiem.
  3. Cep cepeškrāsnī gaiši brūnas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi