Smilšu torte ar svaigām ogām

Sastāvdaļas

  • 0.5 kg smilšu mīklas
  • 600 g svaigas ogas ( avenes, zemenes, ērkšķogas, mellenes, ķirši)
  • 100 g cukura sīrups
  • 100 g ūdens sīrupam
  • 2 olu baltumi
  • 160 g pūdercukurs

Pagatavošana

1 min.
  1. Gatavu smilšu mīklu izklāj formā, cep cepeškrāsnī 10-15 minūtes.
  2. Ogas pārlasa, nomazgā, vāra cukura sīrupā, atdzesē, izņem no sīrupa un pārklāj ar tām izceptās mīklas iekšpusi.
  3. Pār ogām glīti izkārto stingri saputotu olu baltumus ar pūdercukuru.
  4. Uz dažām minūtēm ievieto ne visai karstā cepeškrāsnī.
  5. Torti atdzesē un izņem no formas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi