Makaroni ar gaļu un piedevām

Sastāvdaļas

  • 500g maltā gaļa (cūkgaļa)
  • Makaronu paka, pēc izvēles
  • Marinēti šampinjoni
  • Konservēta kukurūza (viena bundža)
  • Maltie pipari, sāls, vistas buljona kubiņš

Pagatavošana

1 min.
  1. Uzkarsē pannu ( vēlams dziļāku) ar eļļu un apcep malto gaļu
  2. Pievieno konservēto kukurūzu bez sulas un sīkos gabaliņos sagrieztus marinētos šampinjonus
  3. Pievieno sāli, piparus pēc garšas un vienu kubiņu buljona, ļauj tam kādu brīdi cepties, kamēr ir skaidrs, ka gaļa ir gatava
  4. Šampinjonu marinādi ielej bļodā un pievieno kečupu un izmaisa, pārlej pannas saturu, uzliek vāku un ļauj uz lēnas uguns tam visam sautēties, līdz sula gandrīz ir izvārījusies
  5. Pa to laiku uzvāra makaronus un nokāš, un ieliek atpakaļ podā vai lielā bļodā, kuriem pāri pārlej visu pannas sastāvu un samaisa
  6. Visgaršīgāk ir, kamēr ir karsts
  7. Visas sastāvdaļas var ņemt tādā daudzumā, kā vēlas
  8. Labu apetīti!

Komentāri

sunuks 2011. gada 21. oktobris 00:44
hmm novērtēšu kad personīgi uzcienāsi ...:P

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi