Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Makaroni ar gaļu un piedevām

2006. gada 11. jūnijs
Foto: Mairita Lakstiņa
Pagatavošana
1 min
1. Uzkarsē pannu ( vēlams dziļāku) ar eļļu un apcep malto gaļu
2. Pievieno konservēto kukurūzu bez sulas un sīkos gabaliņos sagrieztus marinētos šampinjonus
3. Pievieno sāli, piparus pēc garšas un vienu kubiņu buljona, ļauj tam kādu brīdi cepties, kamēr ir skaidrs, ka gaļa ir gatava
4. Šampinjonu marinādi ielej bļodā un pievieno kečupu un izmaisa, pārlej pannas saturu, uzliek vāku un ļauj uz lēnas uguns tam visam sautēties, līdz sula gandrīz ir izvārījusies
5. Pa to laiku uzvāra makaronus un nokāš, un ieliek atpakaļ podā vai lielā bļodā, kuriem pāri pārlej visu pannas sastāvu un samaisa
6. Visgaršīgāk ir, kamēr ir karsts
7. Visas sastāvdaļas var ņemt tādā daudzumā, kā vēlas
8. Labu apetīti!
Uz augšu