Cepta liellopa akniņa sīpolos un krējumā

Cepta liellopa akniņa sīpolos un krējumā
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 500 g liellopa aknu
  • 5 vidēji sīpoli
  • 250 g skābā krējuma
  • Sāls pēc garšas
  • Pipari pēc garšas
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

30 min.
  1. Aknai noņem plēvi un sagriež šķēlēs vai sev tīkamo gabaliņos.
  2. Sakaisa ar sāls pipara maisījumu. Cep sakarsētā eļļā. Akniņa apcepas brūna.
  3. Pannu izmazgā un cep sagrieztus sīpolus. Gataviem sīpoliem pieber to pašu sāls pipara maisījumu un pieliek krējumu. Nedaudz pasautē.
  4. Pievieno aknas, samaisa.
    Klāt pasniedz vārītus kartupeļus. Šis ēdiens ir ļoti sātīgs.

    Lai labi garšo!
    Pievieno aknas, samaisa. 
Klāt pasniedz vārītus kartupeļus....
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi