Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cepta liellopa akniņa sīpolos un krējumā

Cepta liellopa akniņa sīpolos un krējumā

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g liellopa aknu
  • 5 vidēji sīpoli
  • 250 g skābā krējuma
  • Sāls pēc garšas
  • Pipari pēc garšas
  • Eļļa cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Aknai noņem plēvi un sagriež šķēlēs vai sev tīkamo gabaliņos.
  2. Sakaisa ar sāls pipara maisījumu. Cep sakarsētā eļļā. Akniņa apcepas brūna.
  3. Pannu izmazgā un cep sagrieztus sīpolus. Gataviem sīpoliem pieber to pašu sāls pipara maisījumu un pieliek krējumu. Nedaudz pasautē.
  4. Pievieno aknas, samaisa.
    Klāt pasniedz vārītus kartupeļus. Šis ēdiens ir ļoti sātīgs.

    Lai labi garšo!
    Pievieno aknas, samaisa. 
Klāt pasniedz vārītus kartupeļus....

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas