Cepumi "krizantēma"

Sastāvdaļas

  • 4 olas
  • 200 g cukura
  • 300 g sviests
  • 1 ēd.k. krējuma
  • Milti

Pagatavošana

1 min.
  1. Olas sakuļ ar cukuru, pievieno sviestu, krējumu, un miltus tā lai mīkla būtu pietiekami bieza.
  2. Tad to izmaļ caur gaļas mašīnu un kā kamoliņus uzmanīgi liek uz ietaukotās plāts.
  3. Cep dzeltenus 180 grādu karstā krāsnī.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi