Tūkstošgadu kūkas

Sastāvdaļas

  • 200 g sviests
  • 200 g cukurs
  • Ola
  • 200 g miltu
  • Citronu miziņa
  • Mandeles
  • Ola pārsmērešanai

Pagatavošana

1 min.
  1. Ņem sviestu, cukuru un saputo, piejauc 1 olu, miltus, pierīvē citronu miziņu, samīca mīklu, noliek aukstā vietā pa nakti līdz rītam.
  2. Tad izrullē, izspiež ar glāzi ripiņas, pārsmērē ar olu, pārkaisa ar kapātām mandelēm.
  3. Cep karstā cepeškrāsnī dzeltenus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi