Lietie žagariņi

Sastāvdaļas

  • Gl. miltu
  • 2 ēd.k. cukura
  • Kanēlis
  • 1 gl. piena
  • 4 olas
  • Taukvielas
  • Pūdercukurs pārkaisīšanai

Pagatavošana

1 min.
  1. Ņem miltus, cukuru, kanēli un visu iemaisa pienā tā ,lai mīkla iznāktu šķidra, pieliekot olu dzeltenumus un viegli - saputotus olu baltumus.
  2. Tad mīklu laiž verdošās taukvielās caur strūkliņu diegveidīgās svītriņās veidā dažādos virzienos tā ,lai iznāktu tīkliņš, pacepina, liek uz baltās drānas vai salvetēm lai notecina .
  3. Beigās pārkaisa ar pūdercukuru.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi